8230 Balatonfüred Kisfaludy utca 3.| +36 87 581 200 | reservation@hotelipolyresidence.hu

VÉLEMÉNYEK

“Tágas és elegáns szobák. Csodás kilátás a Tagore sétányra és a Balatonra, füredi mólóra. Nagyon jó és nagy választékot biztosító konyha. Az Anna Grand Hotel szolgáltatásainak igénybevétele, kiváló wellness részleg.”

tripadvisor
vélemény

“The rooms are very spacious and comfortable. As it was the Easter weekend we had a nice surprise waiting for us on the bed – cookies in the shape of bunnies. The breakfast and dinner were quite rich and delicious. We enjoyed both the facilities at Ipoly and at the nearby Anna Grand Hotel where we could use the spa, bowling and minigolf.”

booking.com
vélemény

“A pozitív tapasztalatok közé sorolható a személyzet segítőkészsége, figyelmessége. A szoba (lakosztály) mérete a kategóriának megfelelő. A lakosztályokban található ágyak minősége is kiváló. A szálloda Balatonfüred központjában van, központi helyen, a Tagore sétánynál, parkos környezetben, egyes szobákból balatoni kilátással. A szállás előnye, hogy az esti-éjszakai órákban is használhatók a wellness szolgáltatások (ebben az esetben ez egy infraszaunát és egy jacuzzit jelent), a nappali órákban pedig a 100-150 méterre lévő Anna Grand Hotel wellness szolgáltatásai vehetők igénybe. A parkolás a hotel vendégeinek az Anna Grand Hotel mélygarázsában ingyenes.”

szallas.hu
vélemény