Szándékában áll céget venni? Akár meglévő vállalkozása mellé bővítési céllal, akár új kezdetként vállalkozni szeretne, akár befektetésként, akkor érdemes olyan helyen keresni a lehetőségek között, ahol célzottan éppen ilyen ajánlatok állnak rendelkezésre. Vagyis egy olyan honlapon, ahol eladó vállalkozások hirdetései találhatóak rendszerezetten.

Az Adequit is ilyen platform, mely lehetőséget ad rá, hogy a magyarországi eladó cégek hirdetéseit böngészhesse. A cégértékesítési és tőkebevonási portál segítségével célzottan válogathat a rendelkezésre álló hirdetésekből. A szűrővel és más keresési lehetőségekkel egyszerűen kiszűrheti a nem vagy kevéssé releváns találatokat, ezáltal nem pusztán időt spórolhat magának, de hatékonyabban is böngészhet. További lehetőséget jelent a Dealmarket adatbázisa az eladó cégek listájáról, amely könnyen átlátható formában tartalmazza az eladó cégek kínálatát.

Amennyiben pedig aktuálisan nem lát az igényeinek, elképzeléseinek megfelelő céget a meglévő ajánlatok között, akkor megadhatja a vásárlási, befektetési szempontjait a honlapnak, ezáltal jelentkezhet a cég vevő oldali adatbázisba.

Az eladó vállalkozások kapcsán magától értetődően fordított irányban is működik a honlap, tehát ha nem vásárolni, hanem eladni szeretne, akkor hirdethet is az oldalon. Erre többféle megbízás típus létezik. Az oldalt kifejezetten azzal a céllal hozták létre, hogy az eladó vállalkozásokat az érdeklődők egy innovatív és megbízható portálon keresztül mérhessék fel a kínálatot és léphessenek kapcsolatba az eladókkal, nagyobb cégek esetében közvetítőn vagy az oldalon keresztül, hatékonyabbá téve ezáltal a cégadásvételi folyamatot.

A portálon többféle platform is elérhető, így attól függően, hogy meglévő hirdetés érdekli, vagy szeretne a szempontjainak megfelelő vállalkozást találni úgy az oldalon keresztül megtalálhatja a legjobb megoldást az eladó vállalkozásokkal kapcsolatban.